Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne kapıların yönı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın yürekindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha şiddetli olduğu alanlarda da tercih edilir.

Daire skorsı: Binaların kat nüshası bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı bünyelarda her katta bir kıta evgin çıkış kapısı önem almalıdır. Yüce katlı dokumalarda katlar arasındaki geçişlerde de kapılar bulunabilir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Niyet başkaca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inikat noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yönı dizi opsiyonel olarak düzenınan hidrolik şube ile henüz pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi bile rastgele bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları kucakin kolay açılabilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolayca ve hariçya rast açılmalıdır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanlar panik evet ve bulundukları kayranı terk etmek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle emeksiz kullanıma sahip olan baplar sebebiyle insanların panik durumu azalır ve emniyetli yangın kapısı çıkış sağlamlanır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Derece: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Report this wiki page